Zoo a zámek Lešná, Kohútka – 5.8.2016

Další letní dovolenkový výlet na skútru jsme podnikli v pátek 5. srpna 2016 na Zlínsko a Valašsko. Navštívili jsme zoo a zámek Lešná, pak jsme se ještě projeli přes Slovenskou stranu na Kohútku, kde jsme si dali výborný oběd. Najeto 211km.

Přestože na pátek podle předpovědi hrozily bouřky a lijáky, tak jsme to riskli a vyrazili na další dovolenkový výlet. Vybrali jsme si cíle tady u nás na Moravě, kde pršení mělo přijít až odpoledne nebo na večer. Zamířili jsme tedy do zoo Lešná.

Prohlídka zoo nám dala docela zabrat, přece jen se jedná o poměrně rozsáhlý areál.

Navštívili jsme také zámek Lešná, který je přímo v areálu zoo. Interiér zámku nás hodně zaujal, moc pěkné interiéry, stojí za zhlédnutí.

No a po prohlídce zoo a zámku Lešná jsme to vzali přes Slovensko na Kohútku, kde jsme si dali  oblíbené borůvkové knedle. V době naší návštěvy jsme zde byli sami na skútru, motorkáři a skútraři asi dneska už neměli volno... :-).

Mezitím se nám venku už zatáhlo, spadlo prvních pár kapek, tak honem šup do sedla a jeli jsme domů. Naštěstí jsme to dneska stihli a vrátili jsme se domů za sucha. Výletík se povedl, pěkná vyjížďka, výborné borůvkové knedle. Už se těšíme na další výlet :-).

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.