Výlet na Pustevny, koncert zpěvačky Kristíny

V sobotu 18. června 2016 jsme podnikli výlet na Pustevny, zde jsme si dali menší výšlap na Radhošť. Po dobrém obědě v Kolibě na Pasekách jsme zavítali na koncert zpěvačky Kristíny na zámku v Kuníně. Najeli jsme krásných 197 km.

Jeli jsme trasu Lipník n. B., Hranice, Hustopeče – zde se k nám přidali dva skútraři. Pak jsme pokračovali na Valašské Meziříčí, Rožnov p. R. - zde krátká pauza na benzince.

Pak jsme to vzali rovnou na Pustevny. Po zaparkování našich strojů jsme si dali výšlap na Radhošť.

Počasí nádherné, krásný výhled, cesta na Radhošť je poměrně pěkná, ne moc náročná, nicméně občas lze narazit na náročnější úsek, zejména pokud si chcete zkrátit cestu. V tomto případě k vyhlídkovému altánu Cyrilka :-).

Cestou lze narazit na pěkné vyhlídkové místa...

Ani jsme se nenadáli a byli jsme u sochy Radegasta.

Jelikož nás docela tlačil čas, tak pro tentokrát jsme až na Radhošť nedošli. Vrátili jsme se tedy zpět, krátce jsme si ještě prohlédli Pustevny, lanovku...

No a to byl nejvyšší čas vyrazit na oběd do naší oblíběné restaurace Koliba na Pasekách v Rožnově.

Po dobrém obědě jsme zamířili za kulturou na zámek Kunín, kde jsme se zúčastnili koncertu populární zpěvačky Kristíny v krásném areálu zámecké zahrady.

Výlet se vydařil, počasí vyšlo suprově, dnešní výlet byl tak ze všeho trochu. Tak už se těšíme na další pěkné výlety :-).

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.

Video z výletu: