Výlet na Motosalon – Brno 11.3.2018

V neděli 11. března 2018 krásné jarní počasí, a tak jsme vyrazili na náš letos vůbec první delší výlet na skútru do Brna, kde se konala výstava Motosalon. Cesta tam i zpět proběhla bez problémů, na Motosalonu tradičně hromada lidí, ale tak dalo se tam obhlídnout zajímavé stroje a moto doplňky. Ve fotogalerii malé ohlédnutí za letošním Motosalonem. A jelikož jezdíme na skútrech, tak nás zajímaly především vystavené skútry. Dnešní první předjarní výlet se vydařil na jedničku, najeto 215km.

Tradiční akce pro milovníky jízdy na skútru nebo motorce – Motosalon, který se letos konal v Brně a my jsme zde nemohli chybět. Počasí přálo a tak jsme jeli po vlastní ose na skútr Piaggio MP3 500LT. Velká výhoda – možnost parkovat zdarma v těsné blízkosti výstaviště :-)

Zajímali nás především skútry, takže tradičně jedna z nejbohatších expozic na skútry byla u Hondy. Top model z řady 125ccm Honda Forza – velmi povedený skútr.

Honda PCX 125 také šikovný stroj, zejména pro lidi nižšího vzrůstu, tak už jen sebrat odvahu, nasednout a vyrazit :-)

U Kawasaki moc velký výběr nebyl, zůstali pouze u jednoho modelu skútru ve dvou motorizacích – J125 a J300.

Tak tohle je parník – Suzuki Burgman 650 …

Nechyběla široká nabídka skútrů od SYM, docela povedené stroje :-)

Podle našeho názoru asi nejhezčí stroj v kategorii 125ccm – nová Yamaha X-Max 125. Moc povedený design i barevně nádherně sladěné. No tento model může docela zavařit Hondě Forze…

Tradiční stánek pro milovníky Harley Davidson, pěkné mašiny :-)

Nechyběla také možnost otestovat si některé skútry :-)

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.