Výlet na hrad Lukov, jarní Kohutka – 2.4.2017

Po vydařeném zahájení sezony jsme hned následující den, v neděli 2. dubna 2017, zorganizovali společný výlet na zříceninu hradu Lukov. Pak jsme si dali jarní vyjížďku na Kohutku na vyhlášené borůvkové knedle. Dnes najeto 207 km.

Tento víkend nám vyšel naprosto luxusně. Dnes bylo počasí ještě lepší jak v sobotu, možná i o nějaký stupínek více a hlavně už nebyl tak silný vítr jak v sobotu. Tak jsme narychlo zorganizovali společný výlet. Sraz na obvyklém místě na parkovišti u Penny. Odsud odjíždíme v počtu 2 skútry a 4 lidi :-).

V Přerově jsme měli další srazové místo na Benzince MOL, zde se k nám přidal ještě Dalibor, no a když už jsme skoro vyjížděli, tak ještě jeden partnerský pár až od Brna :-). Takže z Přerova jsme odjížděli v sestavě 4 skútry a 7 lidí, krásné.

Po příjezdu na parkoviště pod hradem Lukov jsme zjistili, že je plně obsazené auty, no nakonec jsme si místečko našli.

No a pak nás čekal menší výšlap trochu do kopečka, asi necelý kilometr. I když jsme se zbavili co nejvíce moto hader, i tak ten výšlap dal trochu zabrat, bylo už poměrně teplo, no chtělo se to více odlehčit. Takže na vršku krátký odpočinek a občerstvení přišel vhod :-)

Pak ještě společná fotečka před vstupem na hrad Lukov a jde se na prohlídku zříceniny.

Po prohlídce hradu už všichni natěšení za krásně azurového počasí jsme zamířili směr Kohutka na vyhlášené borůvkové knedle. V čase našeho příjezdu bylo zde poměrně plno, takže jsme parkovali až u vleku.

Dnešní výletík, spíše připomínající letní, se vydařil skvěle, všem díky za účast a budeme se opět těšit na další víkend, snad vyjde počasí a budeme moct opět společně vyrazit na další výlet :-)

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.