Ukončení skútr sezony 2016 na střední Moravě 31.10.2016

Na neděli 30. října 2016 jsme zorganizovali tradiční ukončení skútr sezony na střední Moravě. Naplánovali jsme společnou vyjížďku, cestou jsme navštívili Betlém v Horním Lidči a nakonec jsme sezonu ukončili společným obědem na Kohútce.

Sraz jsme měli na obvyklém místě v Lipníku nad Bečvou. Počasí po ránu nebylo zrovna moc vydařené, dokonce místy i vydatně sprchlo, nicméně i tak se všichni nahlášení účastníci sjeli :-).

Společně jsme pak vyrazili směrem na Hranice, Valašské Meziříčí, zde krátká pauza na benzince Shell.

Pak jsme pokračovali na Horní Lideč, kde jsme měli plánovanou zastávku na prohlídku mechanického Betléma.

Kdo jste tam ještě nebyli, tak rozhodně můžeme jen doporučit, opravdu umělecká a titěrná práce mistrů řezbářů, stojí to za zhlédnutí :-).

No a po prohlídce Betléma už všichni natěšeni na borůvko knedlíkové hody :-D jsme přes Slovenskou stranu pokračovali na Kohútku.

Zde společný oběd a pak zábava skoro v silvestrovském stylu. Tolik srandy jsme si užili, že jsme se málem smíchy váleli pod stoly :-D. No bylo tak fakt super, kdo tam byl, tak určitě potvrdí.

Takže když to krátce shrneme, úspěšná skútr sezona 2016 je za námi, symbolicky jsme ji uzavřeli i my tady na střední Moravě a budeme se těšit opět na novou sezonu, kterou opět společně zahájíme. Děkujeme všem za hojnou účast a těšíme se na vás v nové sezoně příští rok.

I když jsme sezonu oficiálně ukončili, zdaleka to neznamená, že bychom zazimovali. Kdo nás znáte, tak víte, že jezdíme do prvního sněhu. Takže pokud nás sníh, náledí apod., nezastaví, tak na nějaké menší komínovky budem vyrážet až do konce roku. Tak kdo jste nezazimovali stejně jako my, sledujte naše stránky, pokud to počasí dovolí, dáme zde nějaké pozvánky na menší vyjížďky po okolí.

Máme v plánu také akci na Štědrý den a na první víkend v lednu. Vy co jste byli s námi na zakončení sezony tak víte o čem je řeč, ostatní se to včas dozví. Takže zatím ahojte a skútrům zdar :-)

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.