Pustevny s kamarády z východních Čech, Kohútka

V úterý 5. července 2016 jsme uspořádali společný výlet na Pustevny s kamarády z východních Čech, kteří se zastavili na Rožnovsku cestou zpět z dovolené na Slovensku. Dali jsme si výšlap na Radhošť a společný oběd na Kohútce. Najeto 214 km.

Sraz na našem obvyklém místě v Lipníku nad Bečvou u Penny marketu.

Odsud společně vyrážíme směrem na Hranice, Teplice – zde se k nám ještě připojuje jeden partnerský pár na Burgmanu 650. Společně jedeme ke Kolibě Pod Horů, kde máme domluvený sraz s Jarkem a jeho kamarádem, kteří zde přespávali na cestě ze Slovenska.

Po společném foto již vyrážíme na přání Jarka směr Pustevny. Zde již proudilo plno lidí, dnes byl zrovna církevní svátek – Cyril a Metoděj, takže zde se konala zrovna pouť. Se skútry jsme naštěstí neměli problém zaparkovat a společně jsme se vydali na prohlídku Pusteven.

No a pak jsme si dali výšlap na Radhošť. Společně s poutníky a turisty jsme stoupali k vrcholu, cestou se zastavili u vyhlídkových míst.

No a nakonec jsme došli až k vrcholu – na Radhošť, zde společné foto.

A to již byl čas se pomalu vrátit zpět k našim strojům a pokračovat dál. Kluci se zde od nás oddělili, měli ještě dojednané něco jiného, my jsme se drželi původního plánu a pokračovali s naší partou na Kohútku na borůvkové knedle. Už nám tak vytrávilo, že jsme se nemohli dočkat, až se pořádně nadlábneme :-).

Dnešní výlet se opět suprově vydařil, naprosto ideální počasí, škoda, že se ho nemohli z důvodu pracovních povinností zúčastnit i další, no nevadí, sezona nekončí, tak zas někdy příště ahoj ! :-) A skútrům zdar!

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.