Po Valašsku na skútru 2022 - 4.6.2022

 

V sobotu 4. června 2022 se sjelo na Masarykovo náměstí v Rožnově pod Radhoštěm i přes nepříznivé počasí několik set zejména skútrů, ale i motorek a tříkolek. Konal se zde již 11. ročník oblíbené a již tradiční mezinárodní akce Po Valašsku na skútru 2022.

Tato akce je mezi skútraři a vůbec vyznavači jedné stopy velmi oblíbená, a tak i letos dokázala přilákat stovky jezdců nejen z blízkého, ale i vzdáleného okolí a míst z celé ČR. Dorazili také zástupci z okolních států – Slovenska, Polska a Německa. Plným právem lze tuto akci považovat za asi největší mezinárodní skútr sraz v ČR.

V sobotu 4. června 2022 na Masarykově náměstí proběhl hlavní program srazu. Od dopoledních hodin bylo celé náměstí vyhrazeno pro skútraře, kteří dokázali se svými stroji zaplnit celé náměstí. Uprostřed náměstí probíhal hlavní doprovodný program, kde po oficiálním zahájení mohli účastníci sledovat jak exhibici skútr – akrobacie, tentokrát i s čtyřkolkou. Dále proběhlo vystoupení tanečních skupin, následovalo společné foto všech účastníků. Vrcholným číslem bylo vystoupení Nely Šumberové, čerstvé mistryně republiky v Pole dance. No a poté se již začali řadit jezdci ke společné vyjížďce po krásách Valašska.

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.

Video z akce:

Po Valašsku na skútru 2022 - 4.6.2022 - 1.část 

V tomto videu uvidíte: příjezd do Rožnova p. R. na náměstí, prohlídka strojů, ukázky z doprovodného programu, skútr - akrobacie, společné focení, vystoupení Nely Šumberové - čerstvé mistryně republiky v Pole dance...

Po Valašsku na skútru 2022 - 4.6.2022 - 2.část

V tomto videu uvidíte: řazení strojů na společnou vyjížďku - Po Valašsku na skútru, odjezd účastníků vyjížďky z Masarykova náměstí v Rožnově p. R.