Zahájení skútr sezony 2017 na střední Moravě

V sobotu 1. dubna 2017 jsme uspořádali tradiční zahájení skútr sezony na střední Moravě. Počasí nám přálo, navštívili jsme Veteran Arenu v Olomouci, pak společný oběd v Drahanovicích a nakonec společná vyjížďka. Najeto 176 km.

První dubnový víkend již tradičně věnujeme zahájení skútrařské sezony, nejinak tomu bylo i dnes. A tak jsme se opět po několika měsíční zimní pauze sjeli na naše tradiční srazové místo na parkovišti u Penny marketu v Lipníku n. B.

Odsud jsme společně vyrazili směr Olomouc, kde jsme navštívili Veteran Arenu.

Prohlédli jsme si vystavené skvosty, je co obdivovat. Kdo jste tu ještě nebyli, rozhodně můžeme doporučit.

Pak jsme se přesunuli do Drahanovic na společný oběd v hostinci Na Nové.

No a když bylo tak hezky, tak jsme si dali ještě společnou vyjížďku po okolí. Cestou ještě zastávka v restauraci Na hrázi v Kojetíně na kafe a pokec...

… a poslední zastavení na náměstí v Kelči, kde jsme se rozloučili a rozjeli se ke svým domovům.

Dnešní zahájení skútr sezony na střední Moravě vyšlo suprově, počasí až na chvílemi hodně nepříjemný nárazový vítr bylo pěkné, krásné azuro po celý den. Závěrem nezbývá už jen popřát úspěšnou skútr sezonu, ať si ji ve zdraví užijeme, co nejvíce krásných dní, no a především šťastné návraty zpět domů. Těšíme se na setkávání s námi na dalších výletech, které budeme pořádat. Tak skútrům zdar a vzhůru do sedel :-).

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.