Po Valašsku na skútru 2017 – společná vyjížďka 3.6.2017

První víkend v červnu je již tradičně spojen s asi největší skútrařskou akcí v Česku. Ani letos jsme nechyběli na akci Po Valašsku na skútru a tak opět jsme připravili malé shrnutí ze společné vyjížďky v sobotu 3. června 2017, které jsme se zúčastnili.

Letos jsme se rozhodli připojit k partě SCO, a tak jsme v sobotu ráno vyrazili směr Přerov, kde jsme měli sraz na benzince MOL.

V domluvený čas přijela výprava z Olomouce a už nic nebránilo tomu, abychom společně vyrazili směr Bystřice pod Hostýnem, kde už na nás čekala další parta z Brna. Takže na parkovišti krátká pauza na přivítání, občerstvení...

Po krátké pauze zazněl zvuk píšťalky, což bylo znamení konec debaty, bando nasedat a jede se :-D. Výborný nápad s tou píšťalkou, moc se nám to líbilo :-). Tak z Bystřice společně vyrážíme již ve značně početné koloně směr Rožnov. Tady musíme pochválit prvotřídní organizaci, obětaví stavěči se postarali o naprosto bezproblémový průjezd křižovatkami :-). Na začátku Rožnova ještě jedna zastávka na kafe.

No a pak již míříme na hlavní místo srazu na náměstí v Rožnově, které je již zaplněno téměř do posledního místa skútry a dalšími stroji. Parádní pohled, všude plno krásných strojů :-).

Přijeli jsme těsně před oficiálním zahájením programu, takže jsme ani zdaleka nestihli obejít celé náměstí a prohlédnout si všechny stroje. Tak jsme stihli akorát část zahájení...

… no a pak už šup do sedel a vyrážíme na společnou vyjížďku po Valašsku. Organizátoři nás provedli po krásách Valašska, o bezproblémový průjezd se postarali stavěči, dá se říct, že vše proběhlo naprosto v pořádku. Společně jsme dojeli do rekreačního střediska Všemina, kde byla delší pauza s možností občerstvení, pokecu s přáteli, prostě každý podle libosti.

Tady jsme se již odpojili a ještě s přáteli jsme si trochu projížďku prodloužili. Před odjezdem ještě jedna fotečka s hezkým výhledem na areál Všemina.

No a pak přes Slovensko směr Kohútka na oblíbené borůvkové knedle :-)

Po vydatném obědě ještě trochu projížďky přes Bumbálku se zastávkou u partyzána.

A pak již směr domů. Dnešní akce se super vydařila, počasí také vyšlo nádherně, tak zas příště ahooooj :-)

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.

Video z výletu: