Po Valašsku na skútru 2016 a Kohútka – 4.6.2016

V sobotu 4. června 2016 jsme se zúčastnili společně s naší partou největší skútrařské akce na Moravě – Po Valašsku na skútru. Zorganizovali jsme společný odjezd do Rožnova, zúčastnili se části společné vyjížďky, zakončení na Kohútce.

Sraz jsme měli na obvyklém místě – parkoviště u Penny v Lipníku. Zde se nás sjelo 5 skútrů a 7 lidí. Společně jsme vyrazili směrem na Hranice, Hustopeče...

V Hustopečích na benzince se k nám přidaly další dva skútry :-)

Poslední zastávka na benzince Shell ve Valašském Meziříčí, kde se k nám přidali kluci ze severní Moravy.

Společně jsme pak zamířili do Rožnova na sraz na náměstí v celkovém počtu 10 skútrů a 12 lidí. Hezké číslo :-)

V čase našeho příjezdu se náměstí v Rožnově již docela slušně zaplňovalo účastníky letošního srazu, tak jsme si našli místečko na zaparkování a pak setkání a pokec s přáteli.

Organizátoři srazu měli na náměstí připravený krátký kulturní program, ve kterém se představily dětské taneční uskupení.

No a pak již nastal čas k seřazení ke společnému odjezdu na vyjížďku.

My jsme absolvovali část trasy, za Trojanovicemi jsme se odpojili a pozměněnou trasou jsme celou kolonu předběhli, načež jsme dorazili jako první k restauraci Myslivna, kde byla plánovaná zastávka na občerstvení. Tak jsme si tady počíhali na příjezd kolony a pořídili pár fotek a nějaké to video :-).

Na place kolem restaurace Myslivna to bylo jedno velké mraveniště. Stovky skútrů, motorek a dalších vozítek, spousty lidí... :-).

No a tady jsme se už zcela odpojili a s naší partou jsme si vyjížďku protáhli na Kohútku, kde jsme si dali společný oběd. Návrat domů jsme pak zvolili přes Slovenskou stranu, takže za dnešek najeto cca 235 km.

Dnešní akce se vydařila na jedničku, počasí nádherně vyšlo, setkání s bezva lidmi, tak pokud to vyjde, za rok opět na viděnou :-).

Kompletní fotogalerie z výletu na Rajčeti.

Video z výletu: