Archiv článků

Jánošíkove diery - letní skútr dovolená - 28.7.2019

První den našeho pobytu na Oravě – v neděli 28. července 2019 jsme si naplánovali hned z kraje asi nejnáročnější výlet z celého týdne – Jánošíkové diery. Z Dolného Kubína, kde jsme byli ubytovaní, jsme to měli jen kousek, takže pojďte se s námi podívat na tento zajímavý přírodní útvar.
Celý článek

Termály Veľký Meder – skútr dovolená 2019

Opět po roce nastal čas dovolených, a tak i my vyrážíme na tradiční letní skútr dovolenou. Máme naplánováno 14 dní strávit na Slovensku, z toho první týden v termálech Veľký Meder a druhý týden na Oravě. Takže nasedat a vyrážíme!
Celý článek

Rozhledny Šibenice a Sosnová - 7.7.2019

V neděli 7. července 2019 se nám opět naskytla příležitost podniknout další letní výletík. Přestože předpověď nebyla zrovna příznivá, tak jsme to riskli a vyrazili jsme na sever směr Opava, kde jsme navštívili dvě rozhledny - Šibenice a Sosnová. Délka trasy cca 215 km.
Celý článek

Rozhledna Trenčianska Závada, Grotta s vyhlídkovou věží

Po nějaké té delší době skútr půstu jsme konečně mohli v pátek 5. července 2019 vyrazit letos na vůbec první plnohodnotný letní celodenní výlet. Zamířili jsme na Slovensko, kde jsme navštívili rozhlednu Trenčianska Závada, Grottu s vyhlídkovou věží v Dubnici nad Váhom a nakonec oběd na salaši...
Celý článek

Po Valašsku na skútru 2019 – 1.6.2019

V sobotu 1. června 2019 se už po osmé zaplnilo Masarykovo náměstí v Rožnově pod Radhoštěm především skútry, ale i motorkami, tříkolky, i nějaký ten veterán a další vozidla. Konal se zde tradiční mezinárodní sraz skútrů – Po Valašsku na skútru.
Celý článek

Velikonoční výlet na hrad Pernštejn – 22.4.2019

Na Velikonoční pondělí 22. dubna 2019 jsme podnikli další supr výlet na skútru. Na dnešní velikonoční vyjížďku jsme si vybrali cíl hrad Pernštejn. Počasí nám také celkem přálo, i když už nebylo tak hezky jak minulé dny, bylo hodně větrno, nicméně i tak se výlet vydařil.
Celý článek

Park miniatur Podolie, Čachtický hrad, salaš Nimnica

Letošní prodloužený velikonoční víkend nabídl krásné počasí přímo předurčené na suprové vyjížďky na skútru. V sobotu 20. dubna 2019 jsme vyrazili na Slovensko. Zde jsme navštívili park miniatur Podolie, Čachtický hrad a salaš Nimnica.
Celý článek

Stezka Valaška - Pustevny 19.4.2019

V pátek 19. dubna 2019 jsme vyrazili na velikonoční vyjížďku na Pustevny, kde jsme navštívili nově otevřenou stezku a rozhlednu Valaška. Provázelo nás nádherné prosluněné jarní počasí, výlet jsme si užili i krásnou přírodu.
Celý článek